Как да разберете дали той ще се омъжи за вас

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Как да разберете дали той ще се омъжи за вас
2031

Повечето представителки на нежния пол планират сватбата си още като малки момиченца. Влюбват се и започват да мечтаят, че той ще поиска ръката им по най-романтичния начин и приказката ще свърши с "и те заживели щастливо...".

Но понякога краят не e толкова розов. Достатъчно е да се вгледате в четири признака, които ще ви покажат дали половинката ви планира да прекара остатъка от дните си с вас.

Първото доказателство, че той не крои подобни планове е избягването на темата за бъдещето. Разбира се, не е необходимо да обсъждате брака и децата, достатъчно е да се замислите дали той планира свободното си време с вас или друго занимание в бъдеще.

Ако половинката ви държи да бъде финансово самостоятелен , едва ли е готов да бъде глава на семейство и източник на доходи в него.

Ако ви признае, че не е от "онези типове , които искат сватба " значи той със сигурност не е готов да се обвърже сериозно.

Четвъртият признак да не се надявате на бяла рокля и тържество е саркастичното му поведение, когато заговорите за брак.
Мъжете, които се подиграват с този ритуал със сигурност не възнамеряват да станат част от "мъжете под чехъл", които пръскат хиляди пари за "ден като всички останали".  

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft