Общи съвети за готвене

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как да сварим по-бързо фасул, грах, леща
21638

Как да сварим по-бързо фасул, грах, леща

За да се сварят по-бързо варивата (фасул, леща, грах), след като се изчистят и измият, да се залеят със студена вода и се оставят да киснат 5-6 часа или една нощ. Варят се като се залеят със студена или хладка вода. Когато кремсупата стане по-рядка, за сгъстяването и се прибавя сух бял хляб, накиснат в част от супата и претрит през цедка. 

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft