Как да се справите с килограмите си според ФЪН ШУЙ

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Как да се справите с килограмите си според ФЪН ШУЙ
5480

Да, правилно прочете: домът ти ! Първо него а след това себе си.

Статистиката показва, че хората продължават да ядат все повече и да пълнеят с рекордна бързина. Освен това класическите методи на отслабване вече не носят желаните резултати и трябва да се търсят нови пътища за разрешаване на проблема с наднорменото тегло. Известната китайска система фън шуй прилага за решаването на този проблем съвсем друг “нелекарствен” подход.

Според фън шуй, основният проблем на наднорменото тегло е именно в липсата на сили, умението за нагласа към отслабване, неспособността за организиране и управляване на личното време и хранене.

Ако ти не си организирани и нямаш сили, време или желание да приведеш в ред дома си или да разтребиш гардероба си, то едва ли ще намериш време и за фитнес, приготвяне на здравословна храна и т.н. Едва ли ще успееш и да спазваш на каквато и да било диета.

Ако искаш да отслабнеш и да се избавиш от излишните мисли и килограми, започни с това:

Всеки ден изхвърляй по една стара вещ. Разбира се, на практика това е доста трудна задача. Всички знаем, че всяка стара вещ е обвързана със спомени или просто тя много ти харесва без особена причина. Обаче я си помисли за последната година колко от тези ти „много ценни вещи” ги пипна, използва или просто се сети за тях. Не, не си отговаряй на глас, а просто освободи дома си от тях.

И за да събереш по бързо смелост за изхвърляне: събери първо старите книги и списания и ги занесете в близката библиотека.

Това не се отнася за старите рецепти за салати и книгите за здравословна храна, които ще ти потрябват! Не забравяй, че всички твои мисли са материални и след старите вещи е ред да се отървеш от старите мисли в стил: трудно е да се спазват диети и че мъжете обичат и пълните жени. (Не бе, не ги обичат!!!)

** Особено интересно е понятието “мазен гардероб”.

В него се съхранява всичко, което се предава по наследство, преправя... се или се купува без всъщност да е необходимо. И като резултат... гардеробът е препълнен, а ти все няма какво да облечеш...
Експертите по фън шуй са категорични, че всички стари дрехи трябва да бъдат изхвърлени. Не се оправдай, че ги пазиш за да ходиш на фитнес или на екскурзия сред природата или да правиш крос в парка.

Всъщност кога за последно направи някое от трите изброени неща?
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft