Магичната сила на ароматите и как да ги използваме

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Модни съвети
Как да си изберем аромат
6575

Как да си изберем аромат

Колко пъти ви се е случвало да вървите по дългите лавици в парфюмериите, заляти от различни аромати , и накрая да си тръгнете баз да сте направили своя избор. Определено изборът на аромат не е лесен. Ако добавим към това и фактът, че не всички съставки си взаимодействат добре с различните видове кожа, и това може да доведе до освобождаването на аромат, който не ви подхожда, то тогава нещата изглеждат напълно безнадеждни.

Но все пак не са! Не взимайте окончателно решение за покупка на парфюм, докато не минат поне 10 минути, откакто сте го нанесли на кожата. За това време се изпарява спиртът, който може да въведе обонянието в заблуда. Някои дори твърдят, че трябва да оставите ароматът да се развие за около пет часа, преди да решите дали става или не. По този начин ще можете да откроите неговите връхни, междинни и основни нотки.

Друг ценен съвет е да опитвате само по два три аромата върху кожата . В противен случай само ще ги смесите и няма да можете да определите, точно кой е най-подходящ за вас.

1 2 3 4 5 6
7
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Мода
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft