Как да си изберем съдомиялна машина

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за дома
Как да си изберем съдомиялна машина
34622

Най-тежкият въпрос след домашната вечеря е кой ще измие чиниите. Верният отговор – съдомиялната ! Този уред го има само в 5% от домовете, но вече много повече семейства могат да си го позволят и това не е излишен лукс. Спестявате разходи на вода и ток, а печелите време и идеална чистота.

Миялната машина все още е екзотичен уред в дома. Доскоро тя беше признак на висок социален статус като мобилния телефон например. Замисляли ли сте се, че добрата миялна по цена е равна на един добър GSM?! Пак само няколкостотин лева! А ползите във финансово, хигиенно и екологично отношение са неоспорими. Отделно домакинята има повече време за почивка, децата, хобито, дори и за любимия. Последният аргумент е много важен, когато финансирането е пречка за покупката на уреда.

Миялната машина е сравнително прост уред. Тя е херметичен шкаф с телени или пластмасови полици и отделения за нареждане на мръсната посуда. Водна помпа върти “горещ душ” под налягане през няколко перки. Алкалният миещ препарат разтваря мръсотията. Водата се подгрява като в пералнята. Следва плакнене. Сушенето става с горещ въздух. Всичко се управлява от електронен или механичен програматор. Накрая вадите сухи и блестящи чинии и чаши!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за дома"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft