Как да си направите джинджифилов чай за отслабване

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети отслабване
Как да си направите джинджифилов чай за отслабване
36483


Употребата на специален джинджифилов чай за отслабване е широко използван метод от редица жени в Европа и САЩ, а в последните години употребата на чайове за отслабване в България става все по-популярна. За първи път чай за отслабване е използван от Източните народи (Китай, Индия и Япония). При тези народи използването на чай не само за отслабване, но и за лечение на различни болести датира от хиляди години.

Една от билките, които се използват при приготвянето на чай за отслабване е джиндифилът . Тази билка действа стимулиращо на кръвоносната система и най-вече движението на кръвта. Пиейки джинджифилов чай за отслабване се наблюдава ускоряване на метаболизма, допълнително билковия чай действа върху кожата като я прави млада и еластична.

За да приготвите чай за отслабване от джинджифил е необходимо да използвате корена на билката . Джиндифиловия корен за приготвяне на чай се режи на тунки лентички. Количеството корен необходим за приготвяне на чай за отслабване е количество 1/3 от човешка шепа. За джиндифиловия чай количеството корени се вари във вода (2 литра).
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Диети и отслабване
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft