Как да стопим мазнините бързо от тялото ни

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Фитнес съвети
Как да стопим мазнините бързо от тялото ни
7032


Няма нужда да се оправдавате с многото служебни ангажименти и умората, която ви наляга след работа и която пречи да посетите фитнес салона макар и да имате едномесечна абонаментна карта. Най-добре я скъсайте и помислете за алтернатива на спорта няколко пъти в седмицата.

Има няколко лесни трика , които биха помогнали да изгаряте погълнатите през деня калории , което от своя страна възпрепятства натрупването на излишни мастни депа. С други думи, няма да трупате килограми, ако преодолеете една малка част от мързела си. Първото правило идва веднага с отварянето на очите сутрин.

 Сутрешно раздвижване

Преди малко повече от 20 г тогавашният актуален термин за това действие бе физзарядка. Макар и да ви звучи остаряло и като понятие и като действие, раздвижването рано сутрин е изключително полезно за събуждането на тялото и мускулите. Един комплекс упражнения от 10 минути ще ви разсъни и ще ви даде тонус през деня. Освен това учени доказаха, че само 10 минути упражнения на ден са достатъчни за поддържане на добрата физическа форма.

Ходете пеша

Освен ако не ви делят няколко километра от крайната ви цел, винаги предпочитайте да походите пеша. Забравете колата, такситата, градския транспорт. Ако с кола стигате за 15 минути на работа, половин час разходка би свършила същата работа.

 Изкачвайте стълби

Винаги, навсякъде, по всяко време изкачвайте и слизайте по стълбите. Фактът, че има асансьор не бива да ви блазни. Освен това по стълбищата обикновено няма трафик, докато в асансьора ще ви се наложи да говорите с някои досаден комшия или колега от работа.


Упражнения зад бюро

Така наречените статични упражнения могат да се изпълняват, докато стоите на стола зад работното си бюро. При добро желание може да изпълните 3 серии по 20-30 повтаряния, стягайки корема, след това бедрата и прасците.

Движение и след работа

Всеки от нас е изморен вечерно време след работа. Тук пак имате варианти – или да се приберете пеша или вкъщи да събудите бодростта си с комплекс коремни преси или няколко лесни йога пози.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Упражнения и фитнес
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft