Как от тънки, да направим устните си пухкави и сочни

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за кожата
Как от тънки, да направим устните си пухкави и сочни
16928

Както казва една моя добра приятелка, тя просто не възприема хора, които имат тънки устни. И
действително, ако се замислим, наличието на тънки устни прави лицето по-малко изразително и
незапомнящо се. И, обратното, достатъчно обемните пухкави устни винаги привличат към себе си
внимание, и правят лицето на човек още по-живо и привлекателно.
Разбира се, тук не става дума за неестествени и пълни със силикон устни, заемащи половината от
лицето, което също, несъмнено привлича внимане, но вече от друг характер.
За съжаление, с красиви устни природата награждава не всеки, а и с възрастта даже най-сочните, изразителни и пухкави устни могат да изгубят своята форма, еластичност и гъвкавост. А тънките устни без допълнителна грижа стават още по-сухи и тънки и съответно непривлекателни. Е и отново, с възрастта нашата кожа на устните става по-вяла, ъгълчетата на устните се отпускат надолу, по този начин придавайки на изражението на лицето известна мрачност и намръщена неприветливост.
А все пак всичко това може да се избегне, без да се прибягва до пластична хирургия или към друга скъпоструваща козметична процедура. И даже най-тънките устни може да се направят по-обемни и пухкави, само ако редовно и систематично се правят определени упражнения за устни.
Както виждате, изглежда всичко е просто, нали? Но всъщност, много запалени от идеята да си направят с помощта на специални упражнения красиви и пухкави устни, или да им върнат предишната свежест и еластичност, много бързо изстиват и оставят това намерение.
Защо става така е трудно да се каже, може би това е обикновен мързел, а може би не веднага появилия се резултат, все пак в основата си всички искаме ефект сега и веднага.
Но при всички положения, както и да е, ако ежедневно отделяме известно време за упражнения за устните, можете да не се съмнявате, резултат ще има със сигурност.
Всички изброени по-долу упражнения ще помогнат да запазите вашата кожа на усните в тонус, да избегнете появяването на увехналост на устните, а също ще способстват за тяхното увеличение и придаването на обем.
Ако ежедневно отделяте поне 15-20 минути за изброените по-горе упражнения, то вашите устни винаги ще ви радват със своята красота, обем и еластичност, придавайки на външността ви присъщата очарователна женска чувственост и сексуалност.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за кожата"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft