Как се определя сексуалността на мъжете и жените

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Как се определя сексуалността на мъжете и жените
3313

Сред народа битува мнението, че мъжете с голям нос са отлични любовници . Каква заблуда! Не една и две наивни жени се хващат на тази въдица, но, уви - в леглото откриват, че предполагаемият сексгигант е просто едно недоразумение. Мили дами, не се огорчавайте, ние ще ви разкрием една тайна - за да определите сексуалните способности на мъжа, трябва да измерите не носа му, а дължината на краката му.

Малко математика

Как да направите това? Много просто. Напипайте горната част на тазовата му кост и измерете дължината на краката му от това място до стъпалата. Като разделите полученото число на ръста му, ще разберете коефициента на половата конституция на любимия, или казано по научному “трохантерния индекс”. При мъжете със силен полов темперамент той варира от 1,99 до 2,00; със среден - от 1,92 до 1,98; със слаб - от 1,85 до 1,91.

От любопитство можете да определите и своя индекс на сексуалност . При жените със силен темперамент той варира от 2,01 до 2,05; със среден - от 1,97 до 2,00; със слаб - от 1,88 до 1,96.

Както виждате, от тези простички изчисления излиза, че най-сексуалните и темпераментни хора са доста късокраки. При това положение не е ясно защо еталон за красота продължават да бъдат дългокраките мъже и жени?

Но да не се отвличаме от темата. Трябва да отбележим, че горепосоченият начин на изчисляване има един съществен недостатък - мъжът, с когото се познавате отскоро, едва ли ще позволи още на първата среща да му мерите краката. Но не се отчайвайте, защото има и други “помощни средства” за целта.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft