Как се предсказва бъдещето с монети

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Как се предсказва бъдещето с монети
7238

Това е един съвсем лесен метод за предсказване на бъдещето , базиращ се на древно японско изкуство, при което са се използвали плочки от слонова кост. Как става: вземете пет монети и ги хвърлете на масата. Изброявате колко от тях са ези и тура. Възможните комбинации са шест:

5 ези – Небесен символ, предвещаващ разбирателство. Ще откриете нещо, което отдавна търсите. Предстоят пътувания и приключения, възможна е и любовна авантюра.

4 ези – Воден символ – спокойствие и плавни промени. Наближава момент, в който пред вас ще се открият нови възможности. Това е подходящо време за инвестиции в нов бизнес, не се очакват и здравословни проблеми.

3 ези – Огнен символ – предсказва ново начало . Дребни семейни проблеми, които впоследствие ще се окажат оздравителни за личните ви отношения с близките. Бъдете внимателни с парите, очертава се финансова нестабилност.

2 ези – Проблеми с роднини , които трябва бързо да се разрешат. Проявете разбиране и ако е необходимо отстъпете в споровете, дори и да смятате, че сте прави. Хубавото е, че ще има подобрение в службата.

1 ези – Символа на вятъра , който обикновено носи препятствия. Не пренебрегвайте наглед дребните здравословни проблеми, може да се окаже нещо по сериозно отколкото ви се е струвало. Ще има и нова, неочаквана възможност в работата.

0 ези (5 тура) – Символа на земята дава стабилност . Това е период, в който ще пожънете резултати от предишни усилия в работата и в личния ви живот. Късметът също е на ваша страна, възползвайте се.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft