Китаийски хороскоп. Зодии

вход през zajenata.bg
154008

Китайски знак Куче


Куче
1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

Характеристики

Кучето винаги е на пост и винаги пази. То е сдържано, показва чувствата си само, ако се налага. Упорито е до крайност и знае какво иска. Често проявява цинизъм и всява страхопочитание с резките си и дръзки забележки. Критикува с повод и без повод, непрекъснато търси скандали и се задълбочава в дреболии. Кучето се бори против несправедливостите, скептично е, но има чувство за хумор и оптимистичен дух, който го спасява от неприятностите. Не обича места, където се струпват много хора.

Кучето притежава много благородни черти – вярност, честност, чувство за дълг. На него може да се разчита, никога няма да ви предаде. То може да запази всякакви тайни и проявява завидна скромност. Винаги ще се притече на помощ. Толкова е предано, че може да стигне до самоотрицание. Печели уважение най-вече заради изостреното си чувство за справедливост. Изразява се разбираемо, но на моменти трудно. Притежава остър ум и е прекрасен слушател.

Кучето не застава на страната на глупави идеи. То е философ, моралист, безсребърник, великодушно и безкористно, предпочита духовното пред материалното и не е обича да живее в разкош. Ако му потрябват пари винаги може да си ги набави. Има способности на водач, много добре се проявява в обществения живот, има талант на възпитател. Кучето е изключително прямо и работоспособно. В любовта проявява честност и много разум. Въпреки това през целия си живот преживява любовни проблеми, породени от непостоянството и присъщата му нервност.

Животът на Кучето преминава под знака на непостоянството – нервно детство, трудна младост, която е последвана от скептицизъм, а старостта е изпълнена с тъга по непостигнатото. Много е важен моментът, в който е родено Кучето. Родените през деня са по-спокойни от родените през нощта.

Мъжът, роден в годината на Кучето е умен и добър, лесно усвоява чужди езици. Ако е роден през есента и зимата животът му е много успешен. Родените през пролетта и лятото имат повече трудности. Критична възраст – 11, 25, 48, 50.

Жената, родена в годината на Кучето е импулсивна. Не е злопаметна, обидчива е и лесно се паникьосва. Добронамерена и много често изживява нещастна любов. Родените през пролетта и лятото имат по-лек живот от родените през есента и зимата. През март и септември не е препоръчително да ходи на гробища, нито да решава любовните си проблеми.

Критични години за мъжете са 11, 25, 48 и50-тата от живота им. За жената това са 60 и 90-тата година.

Несъвместимости Кучето има потенциална несъвместимост (проявява се след няколко години съвместен живот) със свинята.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за дома"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft