Китаийски хороскоп. Зодии

вход през zajenata.bg
154008
Китайски знак Маймуна

Китайски знак Маймуна


Маймуна
1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

Характеристики

Тя има най-объркващия характер от всички знаци. Най-често е душата на компанията, има чувство за хумор, много е хитра и маневрена. Това ви харесва, но ви заблуждава. Общителна е, създава впечатление, че се разбира с всички знаци, но в същото време е невероятно користна. Закачлива, любезна, услужлива, тя никога не ви споделя мнението си. Маймуната не харесва останалите знаци и счита себе си за нещо повече.

Маймуната е интелектуална. Цял живот се стреми да увеличава знанията и информацията си. Знае безкрайно много, учи непрекъснато и се информира за всичко, което се случва. Много е образована, има прекрасна памет, помни видяното, чутото и прочетеното детайлно. Изобретателна е, способна е да реши най-трудните проблеми с удивителна скорост, но всъщност е доста разсеяна. Ако не започне да реализира идеите си моментално просто ги изоставя.

Маймуната е много разумна и винаги успява да се шегува за сметка на другите и да ги поставя в неблагоприятни ситуации. С дипломация и хитрост може да се измъкне дори от най-трудните ситуации. Тя е независима, по природа индивидуалистка, не трябва да бъде принуждавана или сугестирана за каквото и да било. Трябва сама да направи избор. Не страда от скрупули, в състояние е да излъже, ако трябва да защити интересите си. Ще измами, защото има усещане за безнаказаност и е много трудно да разбере, че рано или късно ще си посене последствията. Истината е, че много трудно ще се разсърдите на Маймуната, защото тя е очарователна и умее да се хареса на всички.

Маймуната е кариеристка и има всички основания и възможности за това. Останалите зодии я търсят заради проницателния й ум. Тя прекрасно организира масови мероприятия, умее да управлява финанси, работи качествено във всички области, където се изисква съобразителност и информираност. Маймуната може да се реализира навсякъде – политика, търговия, управление не са никакъв проблем за нея. Ако се отдаде на призванието си непременно става известна. Трябва само да се въздържа от уморителни монолози. Възможно е на моменти да изпадне във финансови затруднения, но това се случва, за щастие, рядко и обикновено е в добро финансово състояние.

Маймуната не е щастлива в любовта. Отношенията й с противоположния пол са неудачни. Тя е страстна, бързо се увлича, но и бързо се отегчава и търси нови обекти на чувствата си. За съжаление, често търсенията й са безплодни. Въпреки, че изразява бурно емоциите си, Маймуната се вслушва в здравия разум и може много бързо да подтисне изблиците си. Само вроденото й чувство за хумор я спасява от депресии. Тя умее да се надсмива над себе си и собствените си проблеми и да си направи съответните изводи. Първата част от живота на маймуната е спокойна, втората – изпълнена с изненади, които често променят плановете й, третата също е спокойна, но може да преживее самотна старост. Маймуната завършва живота си далече от семейството, много често при нещастен случай.

Мъжът, роден в годината на Маймуната – възможно е да живее доста бедно. Родените през пролетта и лятото са изключително честни и добронамерени. Предпочитат животинска храна. Ако на рамото има родилно петно е препоръчително да не ходи на погребения и изобщо да не присъства на чужди нещастни събития. Добре е винаги да носи със себе си 9 копринени и 3 ленени нишки. На 1-2 год. възраст може да бъде ухапан от куче. Критични години са 25, 37, 61, 80.

Жената, родена в годината на Маймуната, през пролетта и лятото има особено успешен живот, склонна е да направи всичко за любимия човек, жизнерадостна, но чувствителна и ранима. Ако има родилно петно отзад на рамото (все едно кое), ще постигне всичките си желания. Вероятно ще преживее стресова ситуация в детството си. В здравословно отношение трудни години са 4, 24 и 37-та година от живота й.

Критични години За мъжа това са 25, 37, 61 и 80-тата от живота му. За жената – 64, 73 и 85-тата година.

Несъвместимости Маймуната има скрита несъвместимост (проявява се след няколкомесечно запознанство) с козата.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11 12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за дома"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft