Китаийски хороскоп. Зодии

вход през zajenata.bg
154008

Китайски знак Петел


Петел
1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

Характеристики

Петелът е мечтател, възприема се насериозно и обича да го ласкаят. Не се притеснява да изказва мнението си и понякога го прави рязко и агресивно. Ако събеседниците му възприема това като откровеност и ексцентричност, комуникацията ще е много лесна. Петелът казва онова, което мисли. Тази откровеност говори за егоизъм. Той не се засяга от критиките на околните и не предполага, че неговите критики може да наранят някого.

Петелът само на външен вид е ексцентричен, всъщност иска просто да го забележат, а що се отнася до политическите му възгледи на моменти наистина работи против себе си. Той е убеден, че винаги е прав и че знае какво прави. Вярва само на себе си, не се доверява на никого и обича да дава съвети. Петелът създава впечатление, че обича приключения, но по-скоро обича да мечтае, да наблюдава, да се възхищава на собственото си величие, плод на въображението му. Обича да импровизира и да рискува. Хората го харесват, но много често остават разочаровани от него. Обещава повече, отколкото може да направи. Впечатлява повече с външния си вид, отколкото със сексуалните си възможности.

Петелът е сконен към мързел, но едновременно с това може да бъде и работохолик. Желанията му са повече от възможностите и когато не ги постигне се чувства много огорчен. Петелът обикновено печели много добре. В състояние е да получи пари от всичко, с което се захване. Винаги намира онова, което търси. Ако не се поддаде на желанието си да лентяйства и да философства, Петелът е богат до края на живота си, в противен случай става просто поредният скитник-дървен философ. Дори в такава позиция той е доволен, защото успява да привлече вниманието върху себе си. Склонен е да се впуска в рисковани финансови операции и може да загуби всичко заради излишна мечтателност. Въпреки че няма нюх на икономист управлява успешно средствата си.

Петелът трябва да положи усилия, за да спечели и задържи обекта на чувствата си. За съжаление, Петелът много често разочарова любимия си човек, защото не отговаря на очакванията му и обещава повече, отколкото има намерение да даде. Мъжът-Петел обича жени, които може да впечатли и да бъде ухажван от тях. Ако получи вниманието им няма да направи никакви по-нататъшни стъпки. Много рядко има стабилни приятели, защото мъжете го отегчават. Жената-Петел предпочита дамска компания, в която се чувства равна. Възходите и паденият във всички фази от живота на Петела са непрекъснати във всички области – финансова, интимна, любовна. Петелът успява да преодолее всичко и до края на живота си е щастлив.

Мъжът, роден в годината на Петела е човек с добър късмет. Ако е роден през есента и зимата – голям късметлия. Добър, кротък, с чувство за хумор, не се вслушва в съвети. Има полезни навици и му върви в дейностите, изискващи сръчност. Ако има на гърдите или лицето белег - притежава екстрасензорни способности.

Жената, родена в годината на Петела – щастливи са родените през пролетта и лятото. Родените през есента и зимата са задоволени, но никога бедни. Спокойна, уравновесена, делова, речовита, трудолюбива, доброжелателна, но няма много приятели. Умее да се облича красиво и стилно. Обикновено произхожда от известен и знатен род. Ако има родилно петно на бузата има и щастлива съдба. Трудни години за нея ще са 22, 38, 47-та.

Критични години За мъжа това са 11, 12, 15 и 20 –тата от живота му, когато ще преживее неприятности. За жената – 64 и 83-тата година.

Несъвместимости Петелът има потенциална несъвместимост (проявява се след няколко години съвместен живот) със заека.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10 11 12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за дома"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft