Китаийски хороскоп. Зодии

вход през zajenata.bg
154008

Китайски знак Свиня


Свиня
1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Характеристики

Свинята е рицар. Тя е галантна, услужлива, детайлна, наивна, доверчива, изглежда беззащитна, но е просто добронамерена. Свинята има малко приятели, но за цял живот. За тях е способна на всичко. Тя е особено нежна към хората, които й харесват. Жената-Свиня обича да прави подаръци, да организира малки празници. Тя е прекрасна домакиня. Свинята е жизнерадостна, сговорчива, никога няма да ви опонира, ако ви обича. Отстъпчива е и не се впуска в спорове, дори когато е права. Свинята е импулсивна, честна и винаги застава на страната на по-слабия.

Тя може да върши всякаква работа. Добросъвестна и трудолюбива е. Тъй като е много чувствителна може много добре да се реализира в изкуството. Успява да се подсигури материално, но претърпява и неуспехи. Свинята постига целите си без много усилия. Винаги получава помощ и подкрепа навреме. Ако прояви прекалена доверчивост, злоупотребяват с доверието й. Често се влюбват в нея, но и често я изоставят. Свинята е толерантна към чуждите недостатъци, няма състезателен дух, безпристрастна е и неуверена в решенията си. С присъщата си искреност обезоръжава противниците си. Ако все пак излъже, то е само в краен случай и при самозащита.

Свинята е умна, но в никакъв случай хитра. Често й липсват аргументи и тъй като не е лицемерна, започва да се опрадвава и се обърква в собствените си извинения. Стреми се да подкрепи твърденията си с доказателства. Свинята е добър компаньон. Понякога си позволява да се весели безконтролно. Рядко говори, но когато започне – трудно спира. Свинята е интелектуална, иска да знае много. Чете много, но безразборно. Демонстрира осведоменост, но познанията й са непълни и хаотични. Въпреки благодушния си вид Свинята е властна, вярна на дълга и последователна. Дълго мисли преди да вземе решение, а когато най-после го вземе то може да се окаже неактуално.

Първата фаза от живота на Свинята е спокойна. В следващия период може да има проблеми в семейния си живот, но тя обикновено ги решава сама. Околните не усещат нейните изживявания. Много е важно, кога е родена – ако е доста време преди празниците, тя живее спокойно, но ако е родена в дни, свързани или близки до празниците, животът й винаги е в опасност.

Мъжът, роден в годината на Свинята – ако е роден през пролетта и лятото е богат. Родените през есента и зимата са безсребърници и любимци на жените. На 3, 9 и 20 г. ще се сблъска с големи трудности. Ако има петно на лявото рамо или дясната ръка обикновено има само дъщери. Ако има петно на лявата ръка или плешка преживява доста проблеми и всичките му желания се сбъдват в преклонна възраст.

Жената, родена в годината на Свинята има спокоен и предвидим живот. Ако бракът й е неуспешен ражда дъщери. Ако има щастлив брак ражда няколко момчета. Ако има родилно петно на лявото рамо може да създава семейство, с който знак си пожелае.

Критични години за представителите на този знак са 10, 19, 50, 60 и 70-тата от живота им.

Несъвместимости Свинята няма несъвместимости, разбира се добре с всички останали знаци.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за дома"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft