Китаийски хороскоп. Зодии

вход през zajenata.bg
154008

Китайски знак Тигър


Тигър
1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Характеристики

Тигърът е опозиционер, избухлив, непокорен, бунтува се срещу йерархията, той е революционер и водач. За съжаление, не винаги получава доверието, което заслужава и не винаги печели последователи. Тигърът е безразсъден, рискува много и често може да предизвика катастрофални последствия. Той е изключително чаровен и магнетичен, властен, настоятелен и печели уважение. Никой не се осмелява да му каже истината в очите.

Ако се опита да мисли, преди да действа Тигърът постига много повече успехи. Той е упорит, дребнав, конфликтен, безкористен, самопожертвователен, недоверчив, трудно взима решение и често – твърде късно. Може да живее в двете крайности – от блестящ пълководец до опасен престъпник. Непрекъснато се бори за нечии засегнати права.

Тигърът не се интересува от пари, но в същото време може да натрупа състояние. Той е човек на нестандартните действия, необикновената съдба и изненадващите ситуации. Той е воин, чувствителен, емоционален, дълбокомислен и разкъсван от силна любов. Това е човек на крайностите. Тигърът олицетворява могъщество и може да ви избави от 3 неща – крадци, огън и мошеници.

Първата фаза от живота на Тигъра е спокойна, за разлика от втората, която е страстна и бурна – тогава му се налага да решава множество проблеми – финансови, лични и семейни - нищо няма да му бъде спестено. Ако не се справи с тях ще продължи да ги отстранява и в третата фаза, която ще завърши със спокойна старост. Ако Тигърът е роден през нощта, особено около полунощ животът му е по-спокоен. Тигърът, роден след изгрев и особено около обед има бурен и изпълнен с много опасности и случайни събития живот, но той е доволен от него, защото обича риска.

Мъжът, роден в годината на Тигъра, ако е роден през пролетта или лятото има много добри доходи, неспокоен характер и щастие в любовта. Ако има петно в областта на сърцето или бракът му е несполучлив му се раждат дъщери. На 1, 20, 39 години трябва да се пази от огън. Ако е роден през май не трябва да ползва мъж(е) като обслужващ персонал или сътрудници.

Жената, родена в годината на Тигъра – има много успешен и задоволен живот. Избухлива е, но отстъпчива. Използува мъжете за постигане на целите си, харесвана е. Изживява бурни приключения, които обикновено свършват зле. Родените през пролетта и лятото много по-лесно се реализират и са прекалено задоволени. След 40-год. възраст става максималистка. Ако бракът й е несполучлив резултатът е драматичен. В младежките години може да пострада от огън или вода, по-късно страда от хронични заболявания на гърдите и стомаха.

Критични години За хората, родени в годината на Тигъра критични са 55, 77 и 82-та от живота им.

Несъвместимости Тигърът има пряка несъвместимост с маймуната.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11 12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за дома"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft