Китайски хороскоп за 2013 г.

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Китайски хороскоп за зодия кон 2013 г.
226892

Китайски хороскоп за зодия кон 2013 г.

1930,1942.1954,1966,1978,1990,2002
Какво да очаква зодия Кон от 2013?
За родените в годината на Кон 2013 ще започне с високи очаквания. Те могат да се оправдаят в средата на годината, тъй като по това време астрологич­ните влияния ще бъдат насочени към формиране на решителност и буквално ще подтикват този зодиакален знак към заветната цел. Кон ще бъде пълен с енергия и буквално ще бъде в състояние да премести планини. Ако по някакви причини проектите през този период се окажат неудачни Конят ще се връща към тях от­ ново и отново, изпитвайки върху себе си цялата тази обърканост. За да избегнат това да се случи представителите на този знак от източния хороскоп трябва ясно да определят какво искат да получат от живота и да се откажат от онези битки, които не отговарят на собствените им интереси. Разположението на звездите в го­дината на Черната Змия по най-благоприятен начин ще способства именно тази вътрешна работа.

Кон
Известни личности, родени под знака на Коня: Рембранд, Кевин Костнър, Джон Траволта, Пол Саймън, Теодор Рузвелт, Исак Нютон, Шон Конъри, Пол Маккартни, Клинт Истууд, Шопен, Сидни Крофорд, Едисон, Ленин, Ерик Кантона, Барбра СтреЙзанд.
Новатор, неуморим откривател, Конят е изключително добър за научна работа. Неспокойният му дух не му дава мира.
Конят е фин и изискан, маниерите му са изтънчени и той е блестящ сред елита на обществото на коктейли и балове. Компанията му е търсена от всички. Болезнено чувствителен към грозното и пошлото, вие няма да намерите място до него, ако поне малко сте груби. Много лесно нараним, Конят не обича разочарованията и обидите.
Всяка изпусната зла дума засяда дълбоко в душата му и го кара да страда.
Този енергичен, умен и изящен човек може да се превърне в истински звяр. Ако той избухне, няма да е зле да сте надалеч. Това обаче не е страшно, защото много бързо яростта му се укротява и той отново е най-лъчезарната личност, която сте срещали.
Конят не се стреми да трупа пари, но въпреки това парите го затрупват и той с удоволствие се възползва от тях. Пестелив и разсъдлив, той не прахосва пари, а разумно ги използва.
Той е особено грижовен в семейството си. Вие сте щастливи, ако имате партньор Кон. Верен и предан е, затова бъдете спокойни и му дайте свободата, от която той толкова много се нуждае. Не го задушавайте с ограничения. Жените Коне са весели и приветливи. Умни и интересни личности, с тях се живее приятно и никога няма да ви е скучно.
Ако имате нужда от помощ, помолете Коня, той ще се отзове и можете да разчитате на него. Но не споделяйте тайните си с Коня, той няма да ги запази ... Той би могъл да устрои живота си с Коза. Тези двама заго­ворници могат заедно да се преборят с трудностите в живота, тъй като променливият характер, чувството за хумор на Козата и нейните капризи ще превъзхождат егоизма му, още повече, че нито един от тях няма да го осъзнава. Заради всички свои противоположни качества, Конят може дружно да живее с Кучето и Тигъра, и двамата са съсредоточени в своите решения, психологическите проблеми и няма да обръщат внимание на романтичния и нестабилен Кон.
Каквото и да се случи, Конят не трябва да свързва живота си с Плъх. Всеки любовен съюз между тези страстни натури може да предизвика искри, които да повлекат след себе си пълно унищожение.
МЕТАЛЕН КОН
Около Металния Кон винаги има много приятели. Артистичен и атрактивен, амбициозен и смел, Металният Кон е прям и дързък. Тези му качества го превръщат в магнит за околните. Той е дързък и твърд, когато се захваща с трудностите пред себе си. При раздразнение той е много невъздържан. По този начин се опитва да прикрие лесно наранимата си и чувствителна душа.
ВОДЕН КОН
Ясно изразената им разсеяност често създава впечатление у околните, че Водните Коне са вятърничави. Не се подвеждайте! В бизнеса са проницателни и предвидливи, особено съсредоточени в стремежа си към успех. Стига да се захване само с едно определено нещо, той ще може да се разкрие изцяло. Интелигентен е и с него е приятно да се разговаря. Хората го търсят, защото чувството му за хумор е много силно развито и около Водният Кон винаги е весело.
Той е суетен. Винаги добре облечен, винаги елегантен и изискан.
Обича да пътува.
ДЪРВЕН КОН
Дървеният Кон е една много морална личност. Разчитайте на него във всяко едно отношение. Той добре би ръководил свой офис и с твърда ръка ще направлява делата си. Не му давайте съвети! Това го дразни. Усърден и съвестен, той е пример за подражание и всички го уважават. У конкурентите си буди възхищение. Много мек характер. Лъчезарен и приветлив, той е търсен за приятел. Мрази напрежението в отношенията. Плод на богатото му въображение са нестандартните решения, които взима и те го издигат на по-високо ниво от всички останали.
ОГНЕН КОН
Огненият Кон е деен и упорит.
ЗЕМЕН КОН
Земният Кон е много по-различен от другите Коне. Той е спокоен и разсъдлив, загрижен за околните и предпазлив. Не очаквайте от него необмислени постъпки. Интелектът му работи на пълни обороти, макар и той да не дава вид, че е така. Талантлив и умен е.
Той премисля всичко и създава впечатление на нерешителен, но вся пак - не бихте могли да намерите по-подходящ човек, на когото да поверите парите си. Изключително ловък финансист, той не би рискувал за нищо на света и затова винаги печели.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft