Кои са женските начини за съблазняване на мъжете

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Кои са женските начини за съблазняване на мъжете
4272

Тайната е не само в съблазняването , но и в задържането на един мъж в прегръдките ви. А славата на най-добри изкусителки имат французойките , така че, когато става дума за съблазняване, се учете от тях.

Какви са първите ви асоциации с думата “французойка”? Нежност, изтънченост, рокли и поли, парфюм...? Именно това са част от женските хитрости за съблазняване . Ето по какво още си падат мъжете :

Те са привлечени като магнит от самоуверени жени , които се чувстват добре в тялото си. Комплексите от сорта, че имате няколко излишни килограма (особено, когато това не е вярно) са едно от най-отблъскващите неща за мъжете.

Същият ефект имат и занемареният външен вид , както и неподобаващите обноски . Преди всичко бъдете дами , ако искате да сте ненадминати в съблазняването.Ако той има желание да поеме сакото ви, когато се събличате, или ви отваря вратата на колата, за да излезете, не секвайте ентусиазма му. И не забравяйте за походката на една истинска дама – без да се прегърбвате, с вдигната глава, не прекалено бързо, с леко преплитане на краката един пред друг. Това как вървите и се държите много често е индикатор за мъжете за това какви сте в леглото.

Жените искат кавалери,а не знаят как да бъдат дами.

Няма как да не включим и секси бельото сред женските хитрини за съблазняване. Ефирните прозрачни материи, дантелата и чорапите с жартиери са класика в съблазняването, на които никой мъж не може да устои. А липсата на бельо безспорно има двойно по-голям ефект.

Мъжете обичат жени в черно бельо
Магията на цветовете

Бельо с жълт оттенък приканва мъжа към пълно и искрено себеотдаване. И въпреки, че жълтият цвят не е толкова възбуждащ като червения, то той показва желание за качествен секс и добро настроение.

Сивият цвят подсказва на мъжа, че жената му е вярна и има силно чувство на собствено достойнство.

Притежателката на розово бельо е несъмнено темпераментна жена, но също така и не е лишена от някои предразсъдъци. Близък по значение на розовото е и лилавият цвят, който е комбинация от червено и синьо.

Червеният цвят действа възбуждащо, излъчва особена енергия. Той показва, че жената избрала този цвят за бельото си очаква нещо повече от любовна игра.

Синьото бельо означава, че жената обличайки го разчита само на активността на партньора си. Този цвят говори за отсъствие на инициатива от нейна страна.

Зелен цвят носят жените, които желаят даденият партньор само веднъж.

Кафявият цвят е често предпочитан от сексуално подтиснатите жени, които желаят да се отърват от това състояние.

Черният цвят подсказва на партньора, че той може да се държи свободно, без никакви препятствия и ограничения. Жените носещи черно бельо обичат да експериментират и да отговарят на желанията на партньора си, и правят това не само за да доставят, но и за да получат сексуална наслада. Те искат да бъдат равноправни в секса, съчетавайки активност и пасивност.

Флиртувайте дори тогава, когато сте от дълго време заедно.Женските ви хитрини за съблазняване ще се превърнат и в причината той да бъде винаги с вас. Прелъстете го в асансьора, дайте му да разбере, че сте без бельо в ресторанта, изненадайте го с ново бельо преди лягане.

А тъй като мъжете се стремят да бъдат забавни, те се чувстват наистина съблазнени от жени, които искрено се смеят на шегите им. А, ако успеете и вие да ги разсмеете, тогава със сигурност тактиката ви за съблазняване е повече от успешна. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft