Кои са най-опасните места за секс

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Кои са най-опасните места за секс
3514

Британски сексолози направиха списък, който включва седем места, които причиняват най-много травми и рани на влюбените двойки, докато са улисани в изкуството да правят любов.

Мащабното проучване е включило хиляди анкетирани, които са били разпитани по телефона и онлайн. По този начин е съставен рейтингът на най-неудобните и опасни места за правене на секс.

И така, според европейците най-неудобните и опасни за правене на секс места са седем на брой. На първо място се нарежда кухненската маса, върху която влюбените правят секс, желаейки да имитират двойка от порнофилм.

За съжаление обаче страстта ги обзема точно след като са хапнали, затова не се морят да разтребват масата, а директно започват да правят любов върху нея. Тогава стават жертви на наранявания заради парчета чинии и чаши, които се чупят, докато върху масата се вихри танцът на любовта.

Секс във ваната
На второ място е сексът в банята и по-точно във ваната. Според анкетираните преживяването наистина е невероятно, а оргазмът – страхотен, но шансът за счупвания и изкълчвания е огромен.

Любителите на силните усещания, които нямат нищо против да направят малко цуни-гуни в офиса, признават, че най-голямата опасност се крие във вградените шкафове. Те са много удобно скривалище, но крият риск от синини, счупвания и... уволнение.

Нестандартен секс
На четвърто място е асансьорната площадка . Според повечето анкетирани сексът във вход и в асансьор е прекрасен само когато го гледаш на филм, но на практика е изключително екстремно преживяване.

Първо, в право положение далеч не всеки може да изпита оргазъм, особено що се касае до жената. Освен това има огромен шанс да се прихване някоя зараза заради мръсотията в тези помещения.

На пето място е сексът в кола . Опасността се крие в травми на половите органи, особено за мъжа, тъй като мястото в колата е прекалено малко. Освен това има риск от разтегляне на мускулните връзки и от счупвания.

Сексът върху пералня също се нарежда сред рисковите. Над 35 на сто от анкетираните признават, че са падали от пералнята по време на секс. В резултат се стига до увреждания на лактите и коленете, до травми на китките и на прасците.

Диванът, колкото и да е странно, застрашава над 80 процента от влюбените двойки. Същото се отнася и за леглото. Там най-често се получава разтегляне на мускули и сухожилия, травми на гърба, спазми на мускулите на врата.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любовни
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft