Лятна диета с кайсии за една седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети отслабване
Лятна диета с кайсии за една седмица
3594

Летните и пролетните месеци ни посрещат с много плодове и зеленчуци и с възможността да си хапваме от тях и да влезем във форма. Плодовата диета е често срещан вариант за влизане във форма – изключително богати на витамини, плодовете ни помагат да отслабнем и в същото време да не се ограничаваме от важни за нас витамини.

Кайсиите и прасковите са чудесен избор за плодова диета – ефект ще има със сигурност ако диетата бъде спазвана, но е изключително важно да се уточни, че колкото и да искате да свалите, трябва да бъдете внимателни. Този вид диета не бива да продължава повече от две седмици – каквито и витамини да съдържат плодовете и по-специално прасковите и кайсиите , те не могат да ви набавят всички необходими за организма вещества като белтъчини, мазнини.

За да изглеждаме добре, трябва освен да бъдем слаби, да изглеждаме здрави, а ограничаването на всички тези вещества определено би затруднило тази задача. Тази плодова диета е с хранене на точни часове и спазването е от значение за крайния ефект. Ще имате възможност да похапвате 7 пъти на ден като трябва да се съобразявате, че последното ви хранене е в 20.00 часа. Ето и как вървят останалите часове и кога какво можете да си похапвате:

1. Закуската ви е от 8.00 часа – по това време ще ставате дори през почивните си дни. Тя съдържа кайсии 200 г.

2. Закуската преди обед е със същото количество и е след два часа – в 10.00 ч, но този път е комбинирана - праскови и кайсии.

3. На обед, точно в 12.00 ч., ви се полага купичка таратор.


4. След два часа (14.00ч) е време за още 200 г кайсии.

5. В 16.00 часа ще разнообразите освен 100 г кайсии, можете да прибавите към закуската банан и ябълка или 100 г праскови.

6. В предпоследното ядене за дена (18.00 ч) отново е ред на купичка таратор.

7. Денят ви трябва да завърши, така както е започнал – 200 г кайсии.

Най-добре спазвайте диетата седмица – по този начин ще сте изчакали достатъчно време, за да пречистите организма си и едновременно с това няма да го натоварите прекалено дълго, лишавайки го от полезните за него мазнини, белтъци и въглехидрати.

Знаете, че кайсиите и прасковите действат разхлабващо, така че не се притеснявайте от този ефект.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Диети и отслабване
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft