18 Януари 2012
                
                39961
            
                                                                        Месо, което при рязането отделя сок не е прясно
                                                                                                
                            Мазнината на прясното месо е мека
                                                                                                Миризмата на прясното месо е специфична,но не неприятна
                                                                                                Какъв е характерният цвят за прясното месо
                                                                                                Миризмата се определя при стайна температура
                                                                                                Миризмата е специфична
                                                                                                Суровото свинско месо е почти без миризма
                                                                                                Суровото свинско месо е почти без миризма
                                                                                                Замразеното месо няма миризма
                                                            
                Мазнината на прясното месо е мека
Мазнината на прясното месо е мека , с еднороден кремав цвя т, който може да варира до червеникаво-бял. Жълтата мазнина е сигурен знак, че месото не е прясно.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            







