Месечен хороскоп за май 2014

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Месечен хороскоп БЛИЗНАЦИ май 2014
92853

Месечен хороскоп БЛИЗНАЦИ май 2014

БЛИЗНАЦИ

Първата половина на май ще донесе на Близнаци много нови идеи и плано­ве. Същевременно сега се засилва ва­шия ентусиазъм, мисленето ви ще ста­не по-езависимо и оригинално. През първата половина на месеца ще имате много комуникации и не са изключени нови запознанства на дружеска осно­ва. Сега можете да разчитате на сво­ите приятели и единомишленици или просто да обсъдите с тях своите пла­нове и идеи.

Втората половина на ме­сеца няма да се отличава с висока ак­тивност. През този период много е ва­жно да избягвате стреса. За тази цел е необходимо да си подберете прави­лен режим на труд и почивка, да из­бягвате претоварването. Добро сред­ство за релаксация ще бъдат водните процедури.

За Близнаци през май 2011 г. е на­стъпило време за почивка, смяна на обстановката и впечатленията, пов­торна проверка на чувствата и отношението както към работата, така и към хората около тях. На представи­телите на това зодиакално съзвездие им е нужно да минат малко в страни от работата, да съберат мислите си и да се опитат да оценят вече получените резултати от дейността си, преди да предприемат нови стъпки в тази на­сока. Може би, старата работа, отнела на Близнаци много сили, време и сред­ства, не дава желаните резултати, не­зависимо от цялата активност, е нужно нещо да се промени, докато тя не се е разклатила напълно и не увлякла след себе си всичко, придобито с години­те. Старата работа не трябва да бъде „куфар без дръжка, който е неудобен за носене, а и да го хвърлиш е жал­ко“ – все пак сега се решава съдбата за бъдещето на Близнаци и компроми­си, както и съжаление към обичайната дейност, не трябва да има, защото мо­гат да доведат до плачевни резултати.

За Близнаци през май може да тръг­нат не много добри слухове. При то­ва, да се проследи от къде е тръгнало всичко, няма да бъде толкова просто. Но ако си поставите такава цел – ще разберете. Не е изключено някога да са ви разбрали неправилно, или са­мите вие да сте казали нещо излиш­но. Като умножим времето по принци­па „счупен телефон“ и получаваме ед­на неприятна история.

Независимо от това, сериозно да „оц­вети“ вашата репутация, но така че да се отрази това на по-нататъшния ви живот, никой няма да успее да напра­ви. Вие ще се измъкнете, ще се опра­вдаете, ще измислите куп обяснения, още повече, че след кратко време тази история ще бъде забравена. Изводът е: не привличайте допълнително внима­ние към нея. Питат ли ви – отговаряй­те. Не ви ли питат – мълчете.

Ако ситуацията е обратната и вие с думи, слухове и намеци се опитвате да промените статуквото, настройте се за дълъг, бавен и много нестабилен про­цес. Дозираното и планомерно „капе­не“ ще свърши своята работа незабе­лежимо и качествено.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11 12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Хороскопи и нумерология
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft