Месечен хороскоп за май 2014

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Месечен хороскоп ДЕВА май 2014
92853

Месечен хороскоп ДЕВА май 2014

Първата половина на месеца ще бъ­де подходящ период за това да проме­ните нещо кардинално в своя живот. Сега обстоятелствата могат да се сте­кат така, че промените не трябва да бъдат отлагани. Само не предприемай­те необмислени действия. Интересна особеност на този период ще бъде фа­кта, че направените промени едва ли могат да бъдат върнати назад. Имен­но поради това трябва много отговор­но да подхождате към своите постъп­ки. Втората половина на май е много подходяща за разширяване на кръго­зора ви. Сега ще можете да получите маса нужни знания, да придобиете нов опит. Успешно ще се развива и научна­та ви дейност, ако се занимавате с та­кава. Не е изключен повишен интерес към религията, философията и култу­рата на други народи и страни.

Май пред Дева открехва вратите на бъдещето, тя вече може да види перс­пективите на своето дело, които по-рано са й изглеждали толкова далечни и призрачни. За Дева, като за много мек и нерешителен знак от Зодиака, е много важно да види, че нейните уси­лия не са загубени напразно, а водят до положителна динамика в целия й бизнес. Осъзнавайки, че е на прав път, Девата ще направи няколко пъти пове­че, отколкото до сега и ще придобие увереност в себе си. През последния месец на пролетта Дева ще реши, че нейният бизнес се нуждае от разши­ряване сферите на дейност и ще пла­нира няколко пътувания, с цел устано­вяване на бизнес контакти, обмяна на опит и сключване на нови партньорски отношения. На Дева добре й се отда­ват преговорите, защото тя има необ­ходимата ярка харизма, която привли­ча вниманието на всички онези, с кои­то тя общува, а нейните железни аргу­менти и логическо мислене, подкрепе­ни с практичност във възгледите, ще заинтересуват потенциалните й парт­ньори още от първия разговор.

Вашето мнение ще се утвърди ка­то авторитетно, в него ще се вслуш­ват, към вас ще се обръщат за съвет. Ако сте доволни от славата и призна­нието в тесен кръг, можете просто да се насладите на състоянието на неща­та. Ако не, ще имате възможност да се окажете „в устата“ на много хора. Да създадете свой уеб сайт с полезни съвети е още рано, но страница, блог – това е нещо, което заслужава да се опита.

За явяване на изпити, на интервюта или на тест, май ще бъде благоприятен месец. Ще успеете по някакъв начин да отговорите правилно, дори и да не знаете верния отговор: ще препишете, ще налучкате, ще направите извод по лицето и изражението на изпитващия. Убедете себе си, че знаете всичко и ще успеете. С останалото всичко ще потръгне много по-леко.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Хороскопи и нумерология
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft