Най-добрата професионална реализация за всяка зодия

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за дома
Най-добрата професионална реализация за всяка зодия
42120

Професионалната реализация интересува всеки човек. Понякога от липса на време или потънали в собствените си проблеми, страхове и лични отношения не забелязваме кога децата са пораснали и вече на прага на самостоятелния живот не знаят на къде да поемат. Трудно се решава в каква сфера да се насочи младия човек, от една страна да е добре платено, да е престижно, да е на бюро и с климатик. Не винаги това което на вас ви харесва се оказва удачно решение, за тяхното бъдеще.
Областите които се наблюдават в хороскопа са 10-ти дом, който показва кариерата, бизнеса и признанието; 6-ти дом обръща внимание на вида работа, как работите, как комуникиране с колегите, как се вписвате в микроклимата на фирмата; 2-ри дом показва вашите пари, как умеете да печелите и как се радвате на спечеленото.

Стихията в която са знаците на върховете на тези три основни домове е от особена важност. Ако е огън, ще обичате работа изпълнена с динамика, действие, лидерство, известност. Ако е въздух, ще обичате сфери на изява в областта на науката, в областта на откритията или там където ще можете да творите и вашите новаторски идеи ще могат да бъдат осъществени и за вас всеки ден ще е изпълнен с научаване на нещо ново. Ако преобладаващия знак е земя, вие ще сте упорит, ще търсите бавния но сигурен успех, премерения риск и разума ще надделяват. Ще ви харесва да работите там където уменията и знанията ви ще имат практическа реализация. В случай че търсеният елемент е вода, със сигурност вие сте творец, вълнуват ви всички изкуства. Артистичен сте с и чувствителна душа, може би ще искате да се грижите за сигурността на другите, да осигурите домашен уют дори и в офиса.
Всъщност няма карта с ясно диференцирани посоки в които може да се изяви човек, професионалните заложби са продукт на Слънце, Луна и планетите, знаци и домове. Също така важен фактор са управителите на знаците на съответните домове, къде се намират и аспектите които сключват. Следващите характеристики са въз основа на слънчев знак и представителите на съответната зодия ще се чувстват добре, и нито ден няма да съжаляват защото професията която ще изберат ще е тяхната мечта.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за дома"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft