Накарайте го да се влюби във вас и да ви пожелае

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Накарайте го да се влюби във вас и да ви пожелае
8909

Той е толкова невероятен и толкова го харесвате, а той не ви обръща внимание. Как да го накарате да се влюби? Жените са царици във флирта, така че просто използвайте някои от безотказаните женски хитрини за съблазняване.
И при хората, и при животните е едно и също – жената избира партньора. Така че, ако сте в ситуация, в която сте безумно хлътнали, а той, според вас, не, не се отчайвайте.

Най-вероятно той просто чака сигнал от вас, който красноречиво показва, че сте отворени към нещо повече с него. Не забравяйте, че мъжете могат да бъдат много нерешителни и свенливи и дори само един палав поглед от ваша страна може да събуди куража им. А, когато погледите ви се срещнат, със сигурност ще разберете дали между вас има химия по прехвърчащите искри и по още нещо.

Доказано е, че хората, които се харесват се гледат в очите през 75% от времето , което прекарват заедно. Ако той задържи погледа си върху вашия, то значи сте извървели първите и най-трудни стъпки към целта си, а именно да го накарате да се влюби във вас.

Какво следва? Случайни и изненадващи срещи, които всъщност никак не са случайни, а добре режисирани от вас. Е, не се превръщайте в Роуз от „Двама мъже и половина“, това би било леко плашещо. Но се навъртайте около него и търсете повод за разговор при всяка възможност. Ако живеете наблизо, излизайте за работа, когато и той със скрития замисъл да се засечете, ходете в заведенията, в които ходи, отново с надеждата да го видите. Ако пък имате общи познати, излизайте по-често с тях и ги помолете да канят със себе си и обектът на желанията ви, така че уж отново случайно да се видите .

Подобни уж случайни и изненадващи контакти са много по-ефективни, отколкото директното споделяне, че го харесвате и търсите нещо повече с него. При първия вариант му давате шанс постепенно да хлътне по вас и истински да ви поиска, докато при втория, по-скоро ще го стреснете, което автоматично ще го накара да бие отбой. Той ще се почувства притиснат и това може да бъде причината да изгуби всякакъв интерес към вас.

А целта ви е точно обратната, да събудите интереса му . Пуснете стръвта, след което го оставете да я преследва. Това е мъжката природа, това харесват мъжете. Покажете му, че го харесвате, но не му се поднасяйте на тепсия, оставете го да ви спечели, за да се чувства добре след улова си.

Когато имате възможност да поговорите с него на четири очи, не си гълтайте граматиката. Покажете му, че под красивата ви усмивка има нещо повече – интересна, остроумна и забавна жена . Бъдете естествени, без повече актьорска игра и режисирани сценарии.
И не на последно място, не позволявайте прелъстителните ви ходове да ви представят като отчаяни. Не умолявайте, не твърдете, че го обичате, че той е единствен за вас, не се строполявайте в краката му .

Това вече не е секси, а отблъсква мъжете . Те обичат силни и независими жени, жени с интереси и хоби, а не отчаяни и комплексирани жени, чийто живот се върти само около любовта . И не търсят лесни жени за дълга връзка. Така че, ако му се предложите още в началото и той естествено се възползва, защото такава е мъжката природа, не се учудвайте защо не помръдвате от статуса „приятелчета за секс“. Той просто не ви взима насериозно.

Ако пък дори и след 3-4 опита да установите контакт с него, той ви отбягва, просто се откажете, Но не си мислете, че не ставате, не сте привлекателна и т.н. Причината той да не ви обръща внимание въобще може да не е свързана с вас. Запазете достойнството си и не му тичайте по петите. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft