Накарайте любимият отново да се влюби във вас

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Накарайте любимият отново да се влюби във вас
5175


Любовта се дава, усеща и разбира, но не се тълкува и анализира, макар че жените предпочитат да го правят. Тя е само част от дадени взаимоотношения. След нея идват прекрасни усещания и моменти, които не я заместват, но следват реда. Но понякога се случва любовта да остане на заден план сравнено с останалите чувства, което обикновено създава сериозни проблеми във връзката.

Често пъти жените искат и държат на това постоянно да се чувстват влюбени да усещат топлината на човека до себе си, но не го получават. Да, той вероятно ви обича, но пеперудите в стомаха и буйната любов рано или късно прерастват в обич и топлина, които са също толкова силни и чисти, но вече не толкова бушуващи и страстни.

И все пак ако сте от жените , които държите на своето и искате да накарате вашата половинка отново да ви погледне с очите, които ви е гледал в началото на вашата връзка или ако имате съмненията, че той не изпитва същото към вас, време е да приложите няколко женски трикчета.

Основния проблем в една дълга връзка става комуникацията и по-точно липсата на комуникация .

1. Не забравяйте, че сте жена, което ви прави неустоима във флирта – използвайте го, съблазнете го, както в началото. Бъдете себе си, но му покажете, че все още има какво ново да открие във вас.2. Изненадайте го с някакъв романтичен жест – вечеря или разходка, предразположете го да ви разкаже за деня си. С други думи – за един момент го оставете да бъде център, да сподели какво му тежи, за да бъдете вие тази, която го изслушва и му дава съвет ако е необходимо.

3. Гледайте го в очите и отдайте цялото си същество на момента, когато сте заедно.

4. Припомнете му как е започнало всичко, дори по-добре се опитайте да го подтикнете той да си спомни и да го разкаже.

5. Подсетете го също за забавни случки от ежедневието ви, от началото на връзката.

Не забравяйте какво сте постигнали с този човек, през какво сте минали и колко сте си дали взаимно – ако и за миг оставите това на заден план и позволите проблемите да ви завладеят, връзката ви е обречена. В момента, когато любимият стане просто част от пейзажа и той го усети ще прекратите връзката си.

И каквито и трикове да прилагате нищо няма да го върне ако сте показали подобно пренебрежително отношение към него. И това се отнася и до двата пола – бъдете мили с любимия човек, показвайте му чувствата си. Всеки може да има тежък ден, но не правете вашия „най-”. Обичайте човека до себе си, за да не съжалявате за изгубените отношения по-късно.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft