Правила за вечеря с неговите родители

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Облечете се прилично и подходящо за събитието
4626
Облечете се прилично и подходящо за събитието

Облечете се прилично и подходящо за събитието

Подготовката за събитието е ключов момент. Важно е да знаете имената на всички членове от неговото семейство, а особено полезна ще Ви бъде информацията за интересите и хобитата на неговите родители. Така ще може лесно да намирате теми за разговор, които ще са приятни и за двете страни. Също така, информирайте се дали става дума за официална вечеря с други гости или просто интимна вечеря в семеен кръг.

Облечете се прилично и подходящо за събитието
Забравете блузите и ризите с разголено деколте, а също така и късите поли. Ако става дума за вечеря, на която ще присъствате само Вие, без някакъв специален повод, няма да сбъркате, ако облечете красива блуза с дънки или черен панталон. Но ако вечерята е по повод някой празник и знаете, че на масата ще присъстват много роднини, може да облечете някоя изискана, но семпла рокла, която да освежите с една ненатрапваща се огърлица и обеци. Не е необходимо да се накичите с прекалено много модни аксесоари, които дори вероятно ще Ви пречат да вечеряте удобно и комфортно. Заложете на изискания, ненатрапчив стил!

Не закъснявайте!
Бъдете там навреме. Не е учтиво да закъснявате, тъй като може да бъде интерпретирано като неуважение от Ваша страна. Ако въпреки усилията, които сте положили разберете, че ще закъснеете, уведомете родителите или Вашия партньор, като предварително се извините за закъснението.

Не трябва да се "представяте" грандиозно с прекалено скъп подарък, но не трябва и да се появите на вратата с празни ръце. Когато сте поканени на вечеря, може да занесете бутилка вино или десерт. Ако притежавате впечатляващи кулинарни способности, занесете домашно приготвен десерт и може да бъдете уверени, че ще натрупате много точки с това. Също така добър избор е един букет цветя за майка му.
 

1 2
3
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft