4 Декември 2012
                
                308305
            
                                                                        Питка с късмети
                                                                                                Яхния от стар фасул
                                                                                                Пълнени чушки със стар фасул
                                                                                                Сарми с лозов лист
                                                                                                
                            Ошав
                                                                                                Варено жито
                                                                                                Тиквеник
                                                            
                Ошав
	Продукти: 500 г сушени плодове (сливи, ябълки, кайсии, череши), 100 г мед или 100 г захар. 
	Приготвяне: Сушените плодове се измиват добре и се накисват в студена вода за около 12 часа, след което плодовете се изваждат, а течността, в която са киснали, се прецежда през гъсто сито и с нея отново се заливат плодовете и се варят до омекването им, като тогава към ошава се прибавят медът или захарта. Компотът се оставя в тенджерата, докато изстине, след което се слага в дълбок стъклен или порцеланов съд. 
Коледа идва
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







