Походката на жената издава нейната сексуалност

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Походката на жената издава нейната сексуалност
14664

Изследванията са проведени в университета “Хериот-Уот” в Единбург, Шотландия. В експеримента участвали 35 студентки. Най-напред те попълнили анкета за сексуалните предпочитания и качеството на оргазма си и предоставили обща информация за интимния си живот. С това участието им в експеримента като че ли било изчерпано, но момичетата не подозирали, че се намират под прицела на видеокамери, монтирани в коридорите и аудиториите на университета. В продължение на две седмици било записвано придвижването им из сградата. Експериментаторите не се интересували нито от местонахождението на момичетата, нито от това, с какво се занимават. Обект на внимание била само походката им.

След това дошъл редът на двама мастити сексолози - белгийският медик проф. Лукас Дауране и неговият шотландски колега Стюард Броуди. Тяхната задача била да изгледат видеоклиповете и по походката на момичетата да определят тяхната сексуалност и оргастичност. След това изводите на сексолозите били сравнени с анкетите.

Резултатите: на 95% задочната оценка на специалистите за сексуалните способности на момичетата съвпадала с техните анкетни данни.

В хода на експеримента било установено и потвърдено, че:
1. Сексуално разкрепостената жена, редовно изпитваща оргазъм, има широка свободна крачка.
2. Ширината на крачката не зависи от дължината на краката. Жената с къси крака, която крачи свободно, може да сложи в малкия си джоб всяка дългокрака красавица.
3.Колкото по-голяма е амплитудата на полюшване на ханша, толкова по-вероятна е способността към мултиоргазъм.

Коментари на сексолозите:
- Връзката между сексуалността и походката е един от аспектите на езика на телодвиженията. Този подход е основан на проявата на така наречените “притискания” (нервно-мускулни енергийни блокове) в областта на малкия таз, ханша и слабините. При които външните данни не играят никаква роля.
Между другото момичетата мо
дели на подиума се движат агресивно-демонстративно, на принципа на така наречената една линия, и това не е сексапилно. Ето защо няма никакъв смисъл да им подражавате. Дори жената да е далеч от параметрите 90-60-90, краката й да са къси и дори криви, ако походката й не е напрегната, значи тя е лесно възбудима и оргастична.

Къси крака – силна чувственост

Късите крака също са един от признаците на повишена чувственост. Ранното преустановяване на растежа на тръбестите кости показва високо ниво на тестостерона (мъжкия хормон, влияещ на женската възбудимост).

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft