Правете секс, за да нямате кариеси

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Правете секс, за да нямате кариеси
791

Всеизвестни са редица ползи от половия акт. Според ново изследване е възможно той дори да действа профилактично при кариеси и други стоматологични проблеми.

Кариесът представлява инфекциозно заболяване, водещо до разрушаване на твърдите тъкани на зъбите. Зъбният кариес е най-често появяващото се и широко разпространено хронично заболяване в световен мащаб.

Зъболекари
Засяга малко повече от 95% от хората. Обикновено се появява, когато нервът на зъба е раздразнен. Като най-чести причини за появата му се смятат инфекции, гниене, наранявания или загуба на част от зъба.

При проведено проучване учените с изненада установили, че ако в момента на възникване на стоматологичен проблем страдащият практикува секс, то това значително намалява болката, дори я премахва напълно.

Зъбобол
Половият акт влияе положително и върху качеството на зъбния емайл, подобряването на кръвообращението във венците и предотвратява възникването на много стоматологични болести.

Пълноценният оргазъм е радикалното избавление от зъбобола. Причината се крие в това, че повишеното кръвно налягане и задействането на допълните капиляри по време на секс засилват кръвообращението в устната кухина и укрепват венците.

Прегледи
Разбира се, когато говорим за полов акт с лечебна цел, то с дозите му не трябва да се спекулира. Възможно е той да повлияе неблагоприятно върху здравния статус на човека, тъй като безразборните полови връзки доказано увреждат зъбите.

Пример за това са жените, отдаващи се срещу пари. Те са в категорията пациенти, нуждаещи се най-често от стоматолог.

Продължителният полов акт се смята за най-доброто известно лекарство, защото нищо друго на света не ни отвлича толкова много от проблемите и травмиращите ситуации. Съгласно последните открития, сексът лекува освен зъбобол и кариесите, и мигрена. Също така удължава живота.

От друга страна, половия акт може да облекчава, но не и да лекува проблемните ви зъби. Така че, след като приключите с него, е добре бързо да отидете на зъболекар. Сексът е ползотворен, но не и магически.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Здраве
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft