20 Юни 2012
                
                57963
            
                                                                        Кухненска цедка за сварени яйца на салата
                                                                                                Затварящи се найлонови торбички за хранителни съставки
                                                                                                Резачка за яйца за рязане на гъби
                                                                                                Вилица за смачкване на чесън
                                                                                                Алуминиево фолио за фуния
                                                                                                Шейкър за разбъркване на яйца
                                                                                                Конец за зъби за рязане на торти
                                                                                                Бутилка от кетчуп за палачинки
                                                                                                 Кутия за дискове за рецепти
                                                                                                
                            Резачка за яйца за рязане на моцарела
                                                            
                Резачка за яйца за рязане на моцарела
Резачката за яйца може да се използва и за нарязване на моцарела на парчета, които могат да се използват директно за пица. Равно нарязаните резенчета са готови за секунди и само с едно движение.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







