Ритуал с визитна картичка за успех

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Ритуал с визитна картичка за успех
2074

Тази магическа техника е дошла у нас от Запад. Тя масово и с успех се използва от търговски агенти, мениджъри, дилъри. Дори някои солидни предприемачи, склонни към езотерика, прибягват към нея. В какво е нейната тайна?

Деловите хора от ниското и средното ниво се стараят да оставят у клиентите си предварително заредена енергийно визитна картичка , която, както показва опитът от десетилетия, започва да привлича поръчки като магнит. Нещо повече: хората, които не реагират на този таен призив, биват сполетявани от непредвидени сривове в работата, които отминават едва когато се сключи контракт със собственика на визитката. Щом деловите връзки се установят, съдбата престава да слага прът в колелото на инатчиите.

Предприемачите от висшите нива, вярващи във възможностите на магията и убедили се от личен опит, че вярата им не е безпочвена, прибягват до този метод в името на по-скорошно сключване на договори и придвижване на забуксували проекти.

Преди да пристъпите към работа с визитките, поръчайте си нова партида с набрана в ъгъла с дребен шрифт магическа дума VEHUIAH /името на първия от 72 ангели на кабала/. Това многократно ще усили магическото въздействие на визитките. За да избегнете въпросите на околните какво означава тази странна дума, напечатайте я със същия цвят като този на самата картичка.

Какво да направите после?
Изберете най-тъмната стая в дома си. Поставете на масата свещ и я запалете. Седнете до масата и сложете на нея пачката визитни картички. В продължение на десет минути ги гледайте, без да откъсвате поглед нито за миг, представяйки си през това време колко много пари печелите с тяхна помощ. Постарайте се да видите следната картина: вие правите покупки, без да смятате парите, които пръскате. "Вижте" се като най-преуспелия човек, на когото всичко му върви като по мед и масло и късметът не престава да му се усмихва.

Сега е ред на най-отговорния етап - трябва да заредите визитните картички, фактически да им предадете част от своите жизнени сили и желания. Вземете цялата пачка визитки в дланите си като в лодка и им вдъхнете собствената си енергия. Повторете това 10 пъти, мислейки, че заедно с диханието ви към тях преминават вашите желания и сила и че визитките са ваши приятели, които ще ви помогнат да осъществите деловите си планове. Накрая три пъти духнете върху тях.
Повтаряйте този ритуал веднъж на ден в продължение на един лунен месец. След това можете да раздавате заредените визитки на клиентите и бизнеспартньорите си. Много скоро ще се радвате на необикновен успех!
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft