Седемте знака на Нoстрадамус-Кога ще настъпи Апокалипсиса?

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Седемте знака на Нoстрадамус-Кога ще настъпи Апокалипсиса?
13340

Предсказания на Нoстрадамус за този милениум (хилядолетие) са свързани с появата на Месиянска личност. Той ще се роди на Изток; от Ориента, жълтата раса; ще бъде много преследван и многократно хвърлян в затвора.

"Той ще обединява религиите срещу Червеното (Комунизма)". До 1991 година човечеството вече ще е чуло кой е Месията, но все още няма да иска да го приеме. Неговото име ще бъде "Мун". И той ще обедини всички досегашни философии, религии и разбирания. Където и да отиде той ще благославя семействата в големи масови сватби.

Изследвания показват, че Нoстрадамус е цитирал изминали събития, вярвайки че те ще се повторят. Отминалите събития ще се случат отново с конкретна цел. Това е нещо като паралели в историята; ситуации които Бог повтаря за да може човчеството най-после да се осъзнае и изпълни своята отговорност успешно. Нoстрадамус познавал много добре другите стари книги с пророчества и е взел две трети от предсказанията си от тях. Такъв е и случая с два стиха в които Нoстрадамус предсказва за „Кулите близнаци“ които ще се сринат „небето ще гори, огънят ще повали…“ Но всичките му предсказания по думите му целят да ни събудят за отговорността ни в последните дни.

Смята се че Нoстрадамус е предрекъл Апокалипсиса като Края на света, но той предсказва събития чак до четвъртото хилядолетие и спира. Предсказанията му за този милениум (хилядолетие) са свързани с идващия Световен Мир и Месиянската личност която ще ни напъти за да го постигнем. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft