Седмичен Хороскоп 06.02. - 12.02.2012

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Седмичен Хороскоп 06.02. - 12.02.2012
10264

През тази седмица Сатурн се спира в своето видимо движение и се обръща обратно. Той ще се движи ретроградно до 25 юни. Ежегодно в такива периоди забавените събития и провалените планове стават нещо обичайно в живота ни. През този период обстоятелствата ни предлагат много повече работа, която е необходимо да се свърши, при това да се свърши добросъвестно. А това, знаете, че сега никак не е лесно! Ние ще искаме, ще бързаме и ще изразходваме толкова много сили, понякога ще изпадаме в отчаяние от това, че сме попаднали в задънена улица или че се движим с най-бавната скорост.

Сатурн олицетворява за нас самото Време, което през тази седмица в буквален смисъл спира, за да се движи обратно почти до края на юни, връщайки ни в недалечното минало, колкото и да бързаме, колкото и да пришпорваме себе си и обстоятелствата. Колкото по-силно искаме бързичко да решим своите проблеми, толкова повече тези проблеми ще се трупат. Всеки от нас в един или друг аспект на своя живот остро ще усеща това.

Защо е всичко това? За да разберем, че сега не е време да тичаме и смело да експериментираме. Не е време да завоюваме територии - важно е да се закрепим на този отрязък от живота, който е бил завладян миналото лято или още по-рано. Стремящият се напред Юпитер в Телец няма да ни позволи да "завладеем нови земи", но ще ни позволи до лятото да съберем "богата реколта" от "нивата, която вече е в наше разпореждане. Иначе казано, това означава изгодна придобивка или продажба на имущество, повишаване на дохода от получена по-рано длъжност, ускорено строителство на къща(дом) на вече придобит парцел земя и т.н.

Правилното поведение ще минимизира нашите усилия и ще изглади преградите на нашия път. Неправилното поведение - ще умножи трудностите. Какво означава правилно поведение в такъв период? Дисциплина, търпение, трудолюбие и лоялност в сътрудничеството - към колектива като цяло и към всеки отделен човек в частност. Ако до лятото се придържаме към такова поведение, със сигурност усилията ни ще бъдат възнаградени стократно.

От 15 януари до 3 март Сатурн "стои" и тежко се обръща в последния тридесети градус на сектора на Везните, натоварвайки ни със събития, свързани с изпълнението на партньорските ни задължения и законите на човешкото съжителство. Онова, което е нарушено, което не е изпълнено и е игнорирано, ще ни преследва като "плашило", както майката преследва малкото дете с неизядената супа. И едва към 6 ноември Сатурн за последен път ще премине през този последен градус на Везните, завършвайки за нас своя урок по отговорност по отношение на хората и обществото, който продължаваше две години и половина. Следващият път той ще ни върне към този урок след 29 години.

До ноември имаме още малко време, за да поправим своя брак, своя делови договор, и самото си отношение към хората, към сътрудничеството и коректното съперничество. Всичко това се нарича "правила за социално поведение", закони за човешките отношения.
Нека още веднъж да се замислим дълбоко за тях, за тези закони, правила и традиции. Може би в резултат на тези размисли ще имаме шанс нещата при нас до лятото да се подреждат много по-леко. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft