Страхотна диета за гарантирани уникални резултати!

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети отслабване
Страхотна диета за гарантирани уникални резултати!
15177

С тази диета за една седмица човек може да сваля до три килограма и то здравословно и без да се тормози! С диетата се намалява рискът от инфаркт и инсулт с 80%.

Естествено не се консумират въглехидрати, т.е. бял хляб, сладкиши и бяла паста, както и “лошите” мазнини под формата на пържените храни. Набляга се на плодове, риба и постни меса. Както във всяка диета. Защо обаче тази е различна? Тя се състои от няколко фази, което значи че отслабването става постепенно и за дълго време напред, като касае промяната в начина ви на живот, което е основното за трайно отслабване и с усмивка на лицето!

Първа фаза продължава две седмици и може да се каже, че та е за затягане на колана. Тогава има най-много ограничения на храненето. Но тогава се позволява да се активизира обмяната на веществата и да се ускори процесът на отслабване. Абсолютно всичко, което явно ви е любимо, е забранено тук. В това число разни саламчета, пушени меса, сладкиши, кюфтета, тестени изделия, плодове и др. Яжте постно месо, птици, риба, ядки, гъби, яйца, всякак­ви зелени зеленчуци. Гответе с растително масло и пийте повече течности.

Във фаза две се задържат резултатите от предишната. През нея това, което се е ограничавало в първата фаза започва постепенно да се връща към менюто. Алкохол и черен шоколад също са позволени. И следете теглото. Сега вече се получава редуциране и оптимизиране, което ще рече, че ще започнете да сваляте от 2 до 4 кг на месец.

И фаза три, когато диетата става начин на живот. Защото това е хранителен режим, който трябва да се пази цял живот. А основните препоръки за тази уникална диета, са както може би и всички препоръки за едно здравословно хранене:

* Не преяждайте.
* Не пропускайте закуската.
* Не прекалявайте с мазнините и въгле­хидратите.

* Не яжте консерви и полуфабрикати.
* Не се хранете нощем.
* Не прекалявайте с алкохола.
* Не закусвайте 2-3 часа след основното хранене.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Диети и отслабване
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft