Тайната на числото на името

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Тайната на числото на името
28874

„Всички неща могат да бъдат представени във вид на числа " с тази проста формула гръцкият философ Питагор е определил същността на дългогодишните си изследвания. Зад всяко число се крие тайна , с помощта на числа може да се зашифрова мъдростта на всичко, което съществува в света. Като числа може да се представи всеки предмет или явление. И всяка буква (във всеки един език, във всяка една азбука) има своя числов код. Да се опитаме да го разгадаем и с негова помощ да разберем числовото значение на своето име.

Пред вас има таблица. В нея на всяка буква съответства определено число. За да определите числото на дадено име, трябва просто да съберете цифровите еквиваленти на буквите, които съставят името и фамилията на съответния човек. Чрез събиране на цифрите от получената сума тя се свежда до елементарно число от 1 до 9, което в нумeрологията се нарича вибриращо число на името. Неговото значение помага да се разкрият по-пълно загадките на човешката психика.

Числото на името е израз на развитата човешка личност и ключ към нейните стремежи или постижения . То трябва или да се съчетава с числото на рождената дата, или да се приспособява към него. Когато знае числото на името си, човек може самостоятелно да прецени собствените си природни наклонности и външните влияния, което в крайна сметка ще му позволи възможно най-пълно да използва силните си страни и да отслаби въздействието на негативните.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Нумерология
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft