Как да приготвяме сладкиши и тестени изделия

вход през zajenata.bg
86010
Не употребявайте за сладкиши яйца, токущо извадени от хладилника Добре втасалото тесто трябва да удвои обема си Какво да направим, за да има аромат сладкиша Когато намазвате сладкиши с жълтък сложете няколко капки олио в него Преди да поръсите сладкиша с пудра захар, намажете го с масло Ако искате да не потънат стафидите в тестото, овалвайте ги в брашно Кексът става пухкав, ако сложите пудра вместо кристална захар Ядките са по-ароматни преди замесване на тестото Как да не се напука глазурата приготвена от блокче шоколад При печене на тестени изделия не отваряйте фурната За да разрежете тортения блат, използвайте обикновен конец Какво да направим ако тестото с маята на се вдига Глазираните бадеми са чудесна украса за торти Твърдо замесеното тесто Когато пържим тестени продукти Преди добавяне на сода Когато искате да разбиете сметана с миксер Когато приготвяте сиропи За да не попиват пържените десерти

Твърдо замесеното тесто

Твърдо замесеното тесто става меко и еластично, когато към него чрез омесване се прибави добре разбито яйце.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft