4 Декември 2012
                
                308322
            
                                                                        Питка с късмети
                                                                                                Яхния от стар фасул
                                                                                                Пълнени чушки със стар фасул
                                                                                                Сарми с лозов лист
                                                                                                Ошав
                                                                                                Варено жито
                                                                                                
                            Тиквеник
                                                            
                Тиквеник
	Продукти: 200 г брашно, 100 г вода, 100 г олио, 500 г тиква, 100 г орехи, 150 г захар, лъжичка канела. 
	Приготвяне: От брашното и водата се прави тесто, от което се точат 5 кори. Тиквата се сварява, обелва се от кората, наръсва се със захар, счукани орехи и канела и след като изстине, се слага по корите (без най-горната). Тиквеникът може да се направи и с плънка от сурова настъргана тиква, смесена със захар, канела и орехи. Опечен, тиквеникът се поръсва с пудра захар. 
Коледа идва
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







