Трябва ли жените да се притесняват от обилното овлажняване

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Трябва ли жените да се притесняват от обилното овлажняване
3978

Много жени изпитват затруднения по време на секс поради вагинална сухота и биха дали всичко за малко по-обилно навлажняване, то други се стремят към точно обратното – да намалят овлажняването преди полов акт.

Не само вагиналната сухота, но и другата противоположност – многото обилното овлажняване – създават известен дискомфорт по време на секс.

Много жени изпитват съмнения дали партньорът им изпитва максимално възбуждане по време на секс, защото обилното овлажняване намалява триенето, а оттам и чувствителността.  Това повече не трябва да ви притеснява, защото мъжете признават, че обожават по-влажни жени и се възбуждат изключително при мисълта за секс с такива жени. Ако искате да увеличите своята и възбудата на партньора си, опитайте да стягате мускулите в областта на влагалище си по време на сексуален контакт. Това, в комбинация с обилното овлажняване, със сигурност ще побърка и достави удоволствие и на двама ви.

А хлъзгавото чувство, че се пързаляте, ще е по-слабо осезаемо и ще се замени от силна възбуда.

Друго затруднение и неудобство, което създава обилното овлажняване по време на секс, е специфичният звук, придружаващ целия полов акт,  наподобяващо джвакане. Това много смущава жените, но не и мъжете, които се наслаждават максимално на секса и на вас.

Ако за вас обилното овлажняване е толкова силно, дотолкова, че чак успявате да намокрите чаршафите, е смущаващо, то за мъжете това е като балсам за самочувствието им. Колкото по-влажна и мокра сте, толкова повече мъжете вярват, че са се справили безпогрешно и на ниво в леглото.

Няма конкретна причина за прекаленото овлажняване или липсата на такова. Някои жени са просто по-влажни от други, което не трябва да е причина за безпокойство, а нещо, за което да се радвате и вие самите.

Овлажняването е свързано с работата на бартолиновите жлези, върху които оказват въздействие месечния цикъл и овулацията, периода на менопауза, бременността и раждането, приемането на прoтивозачатъчни таблетки и хормонален дисбаланс и др.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Здраве
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft