19 бабини съвета как да убием гъбичките под ноктите на краката с домашното лечение

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Уринотерапя срещу гъбички по ноктите
184031
Лечение на гъбични инфекции маслото от Чаено дърво Лечение на гъбични инфекции Зехтин, масло от Мащерка Премахване на гъбичките по ноктите с топла вода и Ябълков оцет Премахване на гъбичките по ноктите с ябълков оцет и Оризово брашно Лечение на гъбични инфекции с зехтин и сок от Лимон Лечение на гъбични инфекции с Бял оцет Премахване на гъбичките по ноктите с масло от Риган Лечение на гъбички по ноктите с Лавандулово масло Лечение на гъбички по ноктите с Английска сол Премахване на гъбичките по ноктите с Сода за хляб Лечение на гъбички по ноктите с Чесън Лечение на гъбични инфекции с сок от Кромид лук Лечение на гъбички по ноктите с лимонов сок Премахване на гъбичките по ноктите с Прополис Лечение на гъбички по ноктите с Йод Премахване на гъбичките по ноктите с Калиев перманганат Лечение на гъбични инфекции с Нишадър Премахване на гъбичките по ноктите със Сребърна вода Уринотерапя срещу гъбички по ноктите

Уринотерапя срещу гъбички по ноктите

Колкото и отблъскващо да звучи уринотерапията е един от най-ефикасните методи за лечение на гъбички по ноктите.

Лечението с урина е познато от древни времена и се прилага с успех при редица болести.
Ако искате да имате здрави и хубави нокти, то уронотерапията е добър вариант, но разбира се, трябва да преодолеете своята погнуса.

Това се всички ефикасни методи за борба с досадните гъбички по ноктите . Решението дали ще изберете полинейл, екзилор или микомакс, или ще заложите на рецептите от народната медецина е изцяло Ваше.

Надяваме се, че тази статия е била полезна за Вас. Моля, споделете, за да може информацията да достигне до по-широк кръг читатели!

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Здравни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft