Уютен дом през зимата

вход през zajenata.bg
11911

Едва ли ще се намери човек, който да е равнодушен към обстановката, която го заобикаля. За последните няколко години сигурно мнозина са успели по няколко пъти да променят интериора на своето жилище, опитвайки се да се сдобият с нещо лично, оригинално и в същото време създаващо атмосфера на солидност и увереност в утрешния ден.

Именно затова много интериорни дизайнери предлагат просто да се комбинира неостаряващата класика със съвременния стил. А такъв микс всеки от нас може и сам да оформи!

Колкото и да е голям нашият стремеж към ярка индивидуалност, според статистиката се оказва, че повечето от нас все пак се спират на класическия стил – просто така е устроена българската народопсихология.

Но съвсем не е задължително класицизмът да е синоним на скучен консерватизъм. По-скоро това е стремеж към високо качество и издръжливост, на който изобщо не му е чуждо и нещо ново.

Не е необходимо вашият дом да заприлича на някакъв музей с камините и портретите по стените! Класиката на утрешния ден е съвременна динамична тенденция за хора, за които са важни качеството и комфортът и в същото време са готови да експериментират.

Ако и вие спадате към тях, опитайте се в своя интериор да съчетаете класическия принцип с ярки съвременни детайли. Така ще успеете да съхраните усещането за елегантен разкош, освежен от жизнерадостни нюанси. Как да направим това?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за дома"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft