Хапвайте ябълки те са едни от най-добрите антиоксиданти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Хапвайте ябълки те са едни от най-добрите антиоксиданти
1560

1. Пълни са с фибри, а когато става дума за доброто и правилно функциониране на стомаха и червата, те са страхотен помощник.

2. Пак фибрите, които плодовете съдържат помагат по-бавно да се освобождава захарта в тялото и така помагат да се поддържа нивото на захарта в норма, без резки спадове или покачвания.

3. Ябълките са едни от най-добрите антиоксиданти , които се борят срещу свободните радикали и състаряващите ни влияния на околната среда.

4. Данните от медицинско проучване сочат, че ябълките понижават риска от развитие на рак на гърдата . Изчисленията показват, че този риск намалява с 17% от случаите при консумация на 1 ябълка на ден. Рискът се понижава с 39% при консумация на 3 ябълки на ден и с 44% при шест ябълки дневно.

5. Вкусните плодове ни помагат да се предпазим от преждевременната поява на бръчки и ще стимулират растежа на косата, благодарение на съдържащия се в тях процианидин – B-2.

6. Ябълките са страхотен съюзник в отслабването, защото отново високото съдържание на фибри подпомага по-доброто храносмилане. Има проучвания, резултатите от които доказват, че даже консумацията на 1 ябълка дневно ще ни помогне да отслабнем.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Здраве
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft