Хитът за лято 2013-цветове сорбе

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Модни съвети
Хитът за лято 2013-цветове сорбе
4077

През лятото на 2013 година тоталният хит са цветовете сорбе . Това са цветове, от които просто сякаш вее прохлада – точно като от ледената свежест на десерта сорбе.

Един от най-хитовите цветове сорбе е ментовият, който дарява погледа с прохлада. Този цвят е прекалено светъл, за да прилича на истинска мента, той прилича по-скоро на светъл ментов сладоледен десерт.

Летни рокли
За ментолово сорбе се смятат всички нюанси на ментоловото, светлият тюркоаз с нюанс на ментово, както и лекият нюанс на морска пяна.

Тази година ментовото сорбе е любим цвят на всички дизайнери, които създадоха летни тоалети, от които сякаш ти става прохладно.

Летни тенденции
Този цвят бе обявен за актуален още в началото на лятото и тенденциите са, че ще се задържи и догодина през топлия сезон.

Актуални цветове
Ментовото сорбе се съчетава много добре с различните нюанси на кафявия цвят, както и с бежаво. Кораловото също много подхожда на ментовото сорбе.

Ментовата прохлада се съчетава също така и с тъмнолилаво - заедно те образуват красива комбинация. С различните нюанси на синьото ментовото сорбе също се съчетава много успешно.

Така прохладата се получава двойна и напомня за свежестта на морските вълни и на ледените езера, което действа добре през горещите дни.

Ягодово сорбе също е много актуално през това лято. Нежният розов цвят с ледени оттенъци е приятен за носене и се съчетава чудесно със златистата кожа, потъмняла от слънцето. Нежните цветове сорбе се съчетават добре и със съвсем светла кожа.

Ягодовото сорбе е много светъл нюанс на розовия с ледени оттенъци и се съчетава успешно с ментовото сорбе. Ягодовото сорбе много добре се съчетава и с бяло и с различни пастелни нюанси.

Сорбето от виолетки е леден нюанс на лилавия цвят. Той също е сред предпочитаните цветове за летни дрехи през 2013 година.

Сорбето от виолетки се съчетава много успешно с ментовото сорбе, а също така и с различни нюанси на кафявото и бежавото.

Тоалетите в цвят слонова кост също много добре се съчетават със сорбето от виолетки. Към ледената свежест на сорбето от виолетки подхожда белият цвят.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Модни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft