Важна ли е съвместимостта във връзката

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Ценностна система и мироглед
11806
Езикът на тялото Несходството в характерите Интелектуалната близост Ценностна система и мироглед

Ценностна система и мироглед

За постигането на съпружеска хармония от особена важност е съвпадането на семейните ценности и общите възгледи за ролята на мъжа и жената. Вие трябва да сте наясно с мотивите на вашия партньор за създаване на семейство, за неговите очаквания от брака и плановете му за деца.
Съгласуваността е важна и в разпределянето на правата и задълженията. Парите в семейството може да носи жената, а децата да се гледат от мъжа – стига това да устройва и двамата съпрузи.
Децата обикновено повтарят модела на родителското семейство. Ако в семейството на вашия партньор е царял патриархат и бащата е доминирал във всяко едно отношение, то и вашият избраник ще се стреми към подобен начин на живот. Хармоничен е този брак, в който хората удовлетворяват своите основни потребности – от общуване, секс, духовно и интелектуално развитие, материални блата и т.н. Важно е партньорите да намират подкрепа на своите постъпки и чувства и за усещат своята значимост.

И както мъдро отбелязва един мислител: “Сполучливият брак е нещо повече от намирането на подходящ човек, това е и способността самият ти да бъдеш такъв човек”

1
2 3 4
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft