27 Януари 2013
                
                360391
            
                                                                        Ястие с червена леща
                                                                                                Кюфтета от червена леща
                                                                                                Крем супа от червена леща 
                                                                                                
                            Червена леща с праз
                                                                                                Бърза супа с червена леща
                                                                                                Турска супа с червена леща
                                                                                                Червена леща с кренвирши
                                                                                                Крем супа от червена леща 
                                                            
                Червена леща с праз
	2 стръка праз (бялата част)
	250 мл пилешки бульон
	100 гр червена леща
	1 с.л. масло
	5 с.л. сметана
	2 с.л. горчица
	1/2 връзка магданоз, наситнена
	сол и пипер
	малко лимонов сок
	малко захар
	Празът измивате, подсушавате и нарязвате на шайби. Задушавате в маслото. Заливате с пилешкия бульон и задушавате още 5 минути, като покривате с капак.
	Лещата пъхате при праза и задушавате за около 1 минута. Прибавяте сметаната и горчицата. Овкусявате с черния пипер, солта, малко лимон и малко захар. Добавяте магданоза и разбърквате веднъж.
	Сервирате.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            







