Щастливите и нещастните числа според Дънов

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Щастливите и нещастните числа според Дънов
260391

Нумеролозите винаги свеждат имената и рождените дати от двуцифрено до едноцифрено изражение, като ги събират от ляво на дясно. Числото, до което се стига по този начин, след това се тълкува според качествата и характеристиките, които носи.

Историята познава много прочути и скандални личности и общества, които са се занимавали или по някакъв начин са били свързани с науката нумерология. Най-известният пример е Питагор (VI в. пр. н. е.), гръцки философ и математик, който учел последователите си, че целият свят се гради върху силата на числата.

Казва се в писанието, че Господ взел едно ребро, а на еврейски се казва, че взел чифт ребра и от тези ребра направил едно същество, което човекът нарекъл „жена“. Адам казва: „С тия две ребра аз мога да живея по-щастливо“, и сега ребрата са 12 чифта. Значи 13-то число е извадено, а 13 е крайно фатално число. Сега ако погледнем случая с френския параход, който изгорял, ще видим че е бил пуснат в морето на числото 13. Казват, че той е построен през 1930 година, сборът на числата също е 13 и ето че изгорял. Ще кажете, че това е суеверие. Какво нещо е суеверието? Суеверията са явления, които стават без да можем да ги обясним, но суеверните неща са истински. Само че тълкуването, което даваме, не е истинско, а всички суеверни работи съществуват в света.

Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft