16 Юли 2012
                
                37547
            
                                                                        Ензимен пилинг
                                                                                                Лазерни процедури
                                                                                                Свиване на порите с ултразвук
                                                                                                Матиращи гелове 
                                                                                                Използвайте минерална вода
                                                                                                Кисело мляко
                                                                                                
                            Яйчен жълтък
                                                                                                Как да си направим трици и да ги използваме
                                                            
                Яйчен жълтък
В малко бурканче поставете 1 яйчен жълтък и постепенно добавяйте 1-2 ч.л. сок от лимон или грейпфрут. Получената смес може да се съхранява в хладилник и да се използва 2-3 пъти. С леко намокрен тампон се взима малка част от сместа, която се нанася върху кожата на лицето, но след това бързо се премахва без да й се даде възможност да проникне в порите. Процедурата се повтаря 2-3 пъти като постепенно се увеличава количеството жълтък, който се нанася върху кожата под формата на лека пяна. След 2-3 минути лицето се измива с вода или с влажни тампони и се нанася подхранващ крем.
Още от "Съвети за кожата"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







