Кои са най-преданите зодии

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Представителите на зодия Рак
84213
Представителите на зодия Рак Телци Рибите

Представителите на зодия Рак

Представителите на зодия Рак са изключително привързани към своите приятели, интимен партньор и близки роднини. Трудно изживяват всяка раздяла или конфликтна ситуация, която ги раздалечава от онези, които обичат. За тях няма огромно значение какъв характер имат хората, с които са свикнали и приели в обкръжението си, след като веднъж са им станали близки.

Ракът би подкрепил всеки, който се нуждае от съдействие и помощ. Той дава лесно пари в заем. Прощава предателството и отново е готов да приеме безрезервно онзи, който не е оправдал доверието му първоначално.

Ако раците не се занимават с нещо, което да ангажира съзнанието им постоянно или ако нямат добре изявена позиция на професионалното поприще, могат да бъдат постоянно до своите най-близки и приятели - без проблем биха прекарвали часове наред с тях. Те са също толкова предани и в любовните отношения.

Много често представителите на зодия Рак остават свързани в брак или в дълготрайна връзка с първата си любов или имат особено сантиментален и силен спомен за нея. Това показва способността им да бъдат емоционално верни и последователни в чувствата си. Могат да изневерят, когато са дълго време постоянно пренебрегвани и когато не им е засвидетелствано желанието за партньорство и споделяне на общите семейни ангажименти - за техните деца или за техния дом.

1
2 3
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft