Съвместимост на зодиите

вход през zajenata.bg
31778

Чувствата преди всичко зависят от привличането на отделните елеменити - огън, вода, земя, въздух. Към огнените знаци спадат Овен, Лъв, Стрелец. Към земните - Козирог, Телец, Дева, към въздушните - Близнаци, Везни, Водолей, а към водните - Рак, Скорпион, Риби. Огънят лесно привлича самия Огън, Земята - самата земя, Въздухът - Въздух, Водата - Вода. Това е така нареченото основно привличане. По този начин Овенът на първо място обича Лъвът и Стрелеца, Телецът ще избере идеалния партньор между Везните или Водолея, а за Рака най-подходящии са Скорпионът и Рибите .
Този, на когото съдбата е определила да страда в любовта, трудно ще избере партньор, който да го направи щастлив и спокоен. По някакъв неизвестен механизъм той ще си избере зъл мъчител. За Овена е важно да му създадете впечатление, че споделяте неговата импулсивност и енергичност.
За Телеца - че цените неговото чувство за икономичност и разумност.
За Близнаците е добре да знаят, че харесваме тяхната подвижност, и това, че те всъщност никога не знаят къде са и какво всъщност искат от живота.
Ракът трябва да си мисли, че ни харесва неговата меланхоличност и че споделяме неговите радости и скърби точно така, както това би направила неговата майка.
Лъвът е хубаво да уверяваме, че единственото нещо, което искаме е самият той. Трябва да го аплодираме за това, че той е НАЙ.
На Девата е уместно да дадем да разбере, че ценим нейното скромно внимание и доверие и преди всичко трябва да се правим, че не забелязваме нейната хамлетовска несигурност.
Везните трябва да ласкаем, че са така уважавани от обществот о.
Скорпионът е важно да си мисли, че неговата крайност е подправка в нашия живот и че сме съгласни да бъдем част от многото други в неговия живот.
Стрелецът обича да вярва, че сме възхитени от неговата динамика и от това, че непрекъснато държи чанта в ръката си.
Козирогът трябва да разбере, че се възхищаваме от неговата амбициозност, мъдрост и перспективно виждане.
На Водолея да кажем, че неговото творчество ни очарова.
Рибите трябва да уверим, че от несигурността им сърцето им бие по-силно, че много ни разнежават техните бягства от реалността, а медиумският дух , който преобладава в тях, направо ни очарова.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Хороскопи и нумерология
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft