Седемдневна лятна диета

вход през zajenata.bg
17445

Спазването на хранителен режим (диета) през лятото не никак трудно. През този сезон апетита е понижен и всеки човек може да се възползва за да спазва по-строга диета. Все пак имайте в предвид, че през лятото човек има нужда от добър прием на калории за да подсигури повишеното количество енергия необходимо за топлообмена и охлаждането на тялото.

Лятна диета Ден 1

Закуска на диетата:
През първия ден на диетата за закуска хапнете едно кисело мляко с плод по ваш избор, ние ви препоръчваме за закуска да изберете банан (като един добре хранителен плод, съдържащ много белтъци), но може да закусите през първия ден от тази диета за лятото с ябълка, портокал и други. Нека закуската да ви бъде около 8 часа.

Обяд на диетата:
През лятото изобилстват зеленчуците от които може да си приготвите една вкусна салата, а както може би знаете няма нищо по полезно за една диета от салатата. Пригответе си около 200г. салата като включите зеле, моркови и малко зехтин. Сол може да сложите на вкус, но не прекалявайте.

Следобедна закуска:
Следобедната закуска първия ден от тази Диета за лятото може да я пропуснете. През първия ден от диетата все още имате добър запас от резервна енергия с който организма може да се противопостави на недостига на енергия.

Вечеря на диетата:
За вечеря на тази Диета за лятото през първия ден може да си опечете чушки около 250гр. с малко сирене (50гр.) не използвайте никаква мазнина като дресинг към чушките.

Диета за лятото Ден 2

Закуска на диетата:
Започнете новия ден с една лека закуска с едно сварено яйце и 50гр. обезмаслена извара.

Обяд на диетата:
През втория ден на лятната диета обяда включва кисело мляко 400г. с овесени ядки, не е много вкусно но овесените ядки съдържат всички необходими вещества за организма и по този начин ще се подсилите. А доброто количество на витамини и минерали ще ви усигори и красив външен вид на косата, кожата и лицето.

Следобедна закуска:
Тука както и в първия ден на Диета за лятото се пропуска, но ако имате много силен глад или сте отпаднали хапнете сухари, но не прекалявайте с тях!

Вечеря на диетата:
Вечерята включва сварени броколи - 100г, сурови чушки 100г, сирене или обезмаслена извара 50гр.


Диета за лятото Ден 3:

Закуска на диетата:
Няма нищо по полезно да започнете сутринта с една купичка мюсли с мляко - полезно зареждащо и доставящо ви необходимата енергия и хранителни вещества. За целта на тази лятна диета сложете около 4-5 лъжици мюсли и около 150мл. ниско маслено прясно мляко.

Обяд на диетата:
за обяд както и първия ден се хапва салата само, че тук е малко по обилна и съдържа - марули, чушки (сурови), домати и краставици, сол не се слага може да се добави малко зехтин.

Следобедна закуска:
На третия ден от Диета за лятото ви се полага малко наслада 50гр. черен шоколад мини 75%. На третия ден организма вече изпитва известен недостиг на енергия. Черния шоколад е приложим в много различни диети и е полезен за здравето на човека. Трябва да се прави разлика между натурален шоколад, черен шоколад и обикновен шоколад!

Вечеря на диетата:
За вечеря си пригответе една пилешка пържола около 100г. малко салата от домати и краставици. Пържолата я пригответе на скара без грам мазнина.

През ден 4 = Ден 1
През ден 5 = Ден 2
През ден 6 = ден 3
През ден 7 = почивен ден

Следващата седмица повторете отново диетата.
Не забравяйте, че е лято и трябва да консумирате много вода! Още по-добра идея е да си приготвите чай който да си го налеете в шишенце и да пиете от него винаги, когато усетите жажда. Ако искате още по-добри резултати от тази лятна диета може да я комбинирате с чай за отслабване.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети отслабване"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft