Астрология на сънищата

вход през zajenata.bg
6787

“ И когато сърцата ни спонтанно ни покажат надеждата, както това се случва на сън, то тогава в обещанието на сънищата си ние откриваме един залог от Божественото!” Силезий

При раждането на всеки човек се задейства уникален модел на звездно влияние, който се явява основополагащ за развитието и изграждането на личността през целия живот.

Осъзнаването на действието на планетарните енергии върху нас, ни дава възможност да ги използваме контролирано и целенасочено. Разбирането и приемането на факта, че освен на физическо ниво, ние можем да оперираме и на други нива, е сериозна предпоставка да съумеем да се възползваме от всички възможности около нас да живеем по начин, какъвто желаем. Ако приемем, че контролът на всичко , което е вън от нас, започва с контрол на това, което е вътре в нас, ще сме достатъчно стимулирани да заделяме необходимото внимание на себе си. Планетарните енергии ни действат непрекъснато и почти неуловимо за съзнанието. На подсъзнателно ниво ние усещаме далеч по-ясно тяхното действие. Връзката на съзнанието и подсъзнанието се явява средство за улавяне на планетарното влияние и използването му по рационален начин. Всъщност подсъзнанието е едно променено ниво на съзнанието, което е най-активно по време на сън. Влиянието на звездната енергия се усеща по осезаемо от подсъзнанието, а то чрез сънищата ги предава на съзнанието.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Нумерология
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft